Όλοι λένε ότι φτιάχνοντας μια τούρτα ζαχαρόπαστας με σιροπιασμένο παντεσπάνι και κρέμες εσωτερικά (τούρτα ψυγείου δηλαδή), είναι αδύνατο να έχουμε εξαιρετική εμφάνιση εξωτερικά.

Πολλοί πιστεύουν ότι μια τέτοια τούρτα θα καταρρεύσει, ειδικά αν είναι περισσότεροι από ένας όροφοι ή μια ειδική κατασκευή.

Στην πραγματικότητα όμως αυτά δεν ισχύουν!!! Από τα πρώτα κιόλας βήματά μου στο χώρο της ζαχαροτεχνίας, έφτιαχνα τούρτες ψυγείου και θα συνεχίσω να το κάνω!!

Δεν είναι εύκολο… είναι όμως πολύ νόστιμο!!!

Όλες οι τούρτες λοιπόν που θα δείτε στην Sugar Handmade είτε είναι απλές, είτε πολυώροφες ή ειδικές κατασκευές είναι τούρτες ψυγείου!!

Τούρτες με πέντε (5) στρώσεις σιροπιασμένο παντεσπάνι και κρέμες ζαχαροπλαστικής ή mousse.

Αξίζει μια τούρτα ζαχαρόπαστας εκτός από πολύ όμορφη να είναι και πολύ, πολύ ΝΟΣΤΙΜΗ!!!!!

Στην Sugar Handmade έχουμε ως αρχή μας να μην χρησιμοποιούμε χρώματα, αρώματα και έτοιμα μείγματα εσωτερικά της τούρτας. Έτσι, η γεύση τούρτας πχ σοκολάτα φράουλα περιέχει αληθινές, πάντα φρέσκιες φράουλες και πραγματική σοκολάτα γάλακτος ή υγείας. Γι΄αυτό τον λόγο κάποιες γεύσεις δεν παράγονται όλο τον χρόνο αλλά μόνο όταν τα φρούτα τους είναι στην εποχή τους. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε καταπληκτικό αποτέλεσμα απαλλαγμένο από χημικά και συντηρητικά!